Hako2024

25 lat HAKO POLSKA
(2023-03-13)

25 lat HAKO POLSKA

W roku 2023 mija 25 lat od kiedy firma Hako– niemiecki producent maszyn czyszczących otworzyła swój oddział w Polsce.

W ciągu ćwierć wieku obecności na polskim rynku firma HAKO POLSKA była świadkiem wielu przemian i rozwoju branży czystościowej. Profesjonalne maszynowe czyszczenie powierzchni, które jeszcze dwie dekady temu było raczej egzotycznym wyjątkiem, dziś funkcjonuje jako standard.

Jesteśmy dumni, że jako firma byliśmy częścią przemian i przyczyniliśmy się do zmiany myślenia i podejścia do sprzątania. Obecnie w Polsce, każdego dnia tysiące maszyn Hako wspiera czystość nie tylko na miejskich ulicach, ale również w marketach, szkołach, szpitalach, gabinetach lekarskich, wielkich halach produkcyjnych czy małych sklepach. Jesteśmy w stanie znaleźć rozwiązanie dla każdego rodzaju powierzchni i wyzwania, włączając w to restrykcyjne wymogi producentów żywności.

Zapraszamy serdecznie do współpracy i zapoznawania się na bieżąco z licznymi promocjami przygotowanymi z okazji naszego jubileuszu.

Zespół HAKO POLSKA